Ο διεθνής πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος, σχολίασε το δημοσίευμα του pelop.gr

Βλαχόπουλος

 

Ενας πραγματικός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, στα social media, σχετικά με το θέμα της μη παρέμβασης του ΝΟΠ για την υπόθεση των έξι παικτών πόλο που διεκδικούν δικαστικά τη ελευθερία τους.

Το θέμα που δημοσίευσε πρόσφατα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και αναρτήθηκε στο pelop.gr, έχει πάρει πανελληνιά διάσταση, το έχουν σχολιάσει-περισσότερα από 110 σχόλια μέχρι χθες- πολλοί άνθρωποι του πόλο από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και ανάμεσα τους είναι ο διεθνής πολίστας, Αγγελός Βλαχόπουλος.

Μιλάμε για εκ των βασικών στελεχών της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών, ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Αρκεί να πούμε ότι μιλάμε για έναν αθλητή ο οποίος εκτός από τίτλους με Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε ομάδες του εξωτερικού όπως είναι η Ιταλική Μπρέσια, η Ουγγρική Εγκερ και από το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Σερβία φορώντας το σκουφάκι της Νόβι Μπέογκραντ.

Να σημειωθεί ότι ο Αγγελος Βλαχόπουλος, απέφυγε να πάρει θέση υπέρ η κατά για την υπόθεση των έξι παικτών που διεκδικούν την ελευθερία τους από το ΝΟΠ, ωστόσο γενικότερα κατέθεσε την άποψη του ότι είναι λογικό πολλά παιδιά της επαρχίας να φεύγουν από το τόπο τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Αθήνα.  Μάλιστα σε κάποιο σημείο έδωσε τα εύσημα στη διοίκηση του ΝΟΠ για το γεγονός ότι δεν διεκδίκησε δικαστικά την παραμονή τους στο σύλλογο.

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

Μεταξύ των πολλών ανθρώπων που έχουν σχολιάσει, είδαμε τον προπονητή κολύμβησης, Γιώργο Λεκάκη, τους παλαίμαχους παίκτες του ΝΟΠ, Κώστα Κλαουδάτο, Λάμπρο Αντίοχο, την παλιά δόξα του Ηρακλή και νυν προπονητή πόλο του Αρη, Χρήστο Ματζουρίδη, την αθλήτρια Τόνια Σολανάκη, τον πρώην παίκτη Γιάννη Δημησιάνο και αρκετούς ακόμα.

Πάντως και από τα σχόλια, άνοιξε για μία ακόμα φορά το θέμα σχετικά με την μετακίνηση αρκετών αθλητών πόλο από την Πάτρα  σε ομάδες της Αθήνας, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για αυτό, αφού οι έξι  παίκτες που ανήκουν στο ΝΟΠ, έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη ΝΕΠ με την απόφαση να αναμένεται μετά την εορτή της Πρωτοχρονιάς.

Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την ένσταση που έχουν καταθέσει οι έξι γονείς των αθλητών για να μείνουν ελεύθεροι, αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Ιανουάριο.