Ο Πύργος σήμερα τιμά τον πολιούχο του Αγιο Χαράλαμπο
Γιορτάζει σήμερα η Ηλειακή Πρωτεύουσα με τις θρησκευτικές εκδηλώσεις ύστερα από δύο χρόνια κορονοϊού, φέτος να πραγματοποιούνται χωρίς περιορισμούς.
Με τις προσήκουσες θρησκευτικές τιμές γιορτάζει σήμερα ο Πύργος τον πολιούχο του, Αγιο Χαράλαμπο. Υστερα από τη Θεία Λειτουργία στον ΙΝ της Αγίας Κυριακής, θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους της πόλης στις 11 το πρωί.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Ηλείας, Αθανασίου Β’, θα συμμετάσχουν οι Μητροπολίτες Πατρών, Χρυσόστομος, και Κηφισίας Αμαρουσίου Ωροπού και Μαραθώνος, Κύριλλος. Παρόντες είναι επίσης οι Επίσκοποι, Μεσαορίας, Γρηγόριος, Ευκαρπίας, Ιερόθεος, και Ανδρούσης, Κωνσταντίνος. Φέτος, ύστερα από δύο χρόνια κορονοϊού, οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα χωρίς περιορισμούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
