«Κλείδωσε» η ημερομηνία, Γ.Σ. στον ΝΟΠ την 1η Αυγούστου

Την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στον ΝΟΠ.

ΝΟΠ Ωρα Γενικής Συνέλευσης και εκλογών στον ΝΟΠ

Η ημερομηνία «κλείδωσε»! Και ο κύβος ερρίφθη! Ο ΝΟΠ πάει σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 1η Αυγούστου στο ναυταθλητικό του κέντρο, προκειμένου να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το παρόν και το  μέλλον του Ομίλου και να προκύψει μια καινούργια διοίκηση μέσα από εκλογές.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο Καθρέπτα να μην συνεχίζει στην θέση του προέδρου (εκτός αν γίνει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής), με τα ονόματα του Τάκη Καλοκαιρινού, του Μάκη Γεωργαρά, ακόμη και του Τάκη Γουρδούπη – όπως είχε γράψει αποκλειστικά το pelop.gr – να «παίζουν» στο τραπέζι. Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, θα γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ήδη έχει καθυστερήσει λόγω της καραντίνας.

Πάντως, όπως έλεγε παράγοντας του ΝΟΠ προτεραιότητα για τους «δαίμονες» αυτήν την στιγμή είναι τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο και η προσπάθεια επανόδου στη μεγάλη κατηγορία: «Πρώτο μας μέλημα αυτήν την χρονική στιγμή είναι τα παιδιά μας! Αυτό που χρειαζόμαστε από όλους, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν, τουλάχιστον να μην μπαίνουν εμπόδιο. Πάμε με ηρεμία να παίξουμε τα παιχνίδια μας και κοιτάμε ψηλά και μόνο ψηλά. Το σωματείο είναι εδώ, ανοικτό για όλους κι όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, απλά έρχεται και έμπρακτα βοηθάει!».