Ευγενία Θεοδωροπούλου: «Εφυγε» νωρίς, αφού σκόρπισε γύρω της χαρά και δημιουργία

Ηταν μία όμορφη γυναίκα με πολύ πιο όμορφη ψυχή. Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν μας επισήμαναν για τον χαρακτήρα της, τη δοτικότητά της, την ευγένειά της, το ήθος της, την αξιοπρέπειά της, την εργατικότητά της.

Ευγενία Με χαρούμενες στιγμές που έζησαν επέλεξε ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του αδελφή

«Ηταν ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος που σκόρπιζε γύρω της χαρά». Ετσι περιγράφουν οι φίλοι της την Ευγενία (Τζένη) Θεοδωροπούλου που απεβίωσε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από αξιοπρεπή μάχη με την ασθένειά της.

Η Ευγενία Θεοδωροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Ηταν κόρη του Θεόδωρου και της Σοφίας, αδελφή του διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», Ηλία Θεοδωρόπουλου και της Μαρίας που είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Λιάτσο.

Είχε σπουδάσει χημικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και επί σειρά ετών εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο.

Ηταν μία όμορφη γυναίκα με πολύ πιο όμορφη ψυχή. Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν μας επισήμαναν για τον χαρακτήρα της, τη δοτικότητά της, την ευγένειά της, το ήθος της, την αξιοπρέπειά της, την εργατικότητά της. Αγαπούσε τη ζωή, τη θάλασσα και τα ταξίδια.

Οταν ήρθε αντιμέτωπη με την ασθένειά της αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και θάρρος για να τη νικήσει. Δυστυχώς η αναμέτρηση ήταν σκληρή και δύσκολη. Απεβίωσε πρόωρα, σε ηλικία 52 ετών σκορπίζοντας θλίψη στους γονείς, τα αδέρφια, τα ανίψια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

– Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», Ηλία Θεοδωρόπουλο, για την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής, Ευγενίας Θεοδωροπούλου.

– Ο δημοτικός αρχηγός, Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η δημοτική του παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στον διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας Ηλία Θεοδωρόπουλου για την απώλεια της αδερφής του. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η εξόδιος ακολουθία της θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.00 μ. από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Ζαρουχλεΐκων.

Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».