Η Πάτρα «ψωνίζει» από το Ιραν, ΝΟΠ και ΝΕΠ έχουν συμφωνήσει με ξένο παίκτη

ΝΟΠ

Οι ομάδες πόλο της Πάτρας, ο ΝΟΠ και η ΝΕΠ, κινήθηκαν αθόρυβα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έχουν προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Οι πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι και οι δύο ομάδες της πόλης έχουν κλείσει ξένο παίκτη από το Ιραν σε μία προσπάθεια να ισχυροποιηθούν ενόψει της συνέχειας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τόσο ο ΝΟΠ όσο και η ΝΕΠ, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους δύο παίκτες τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει για ευνόητους λόγους.

Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο ΝΟΠ έχει κλείσει παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια και η ΝΕΠ παίκτη που αγωνίζεται ως αμυντικό φουμαριστού, αλλά μπορεί να δώσει και λύσεις στην περιφέρεια.

Βέβαια ακόμα η μεταγραφή τους δεν έχει ολοκληρωθεί κα αυτό γιατί μπορεί να υπάρχει προφορική συμφωνία με τους αθλητες, όμως απομένει να εκδοθεί η βίζα τους και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται, καθώς πρόκειται για παίκτες έκτος Ευρώπης και υπάρχει γραφειοκρατία. Αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο και οι μεταγραφές ολοκληρωθούν, τότε οι Ιρανοί αναμένεται να έρθουν στη Πάτρα μέσα τον Απρίλιο και να ενισχύσουν τις ομάδες με την έναρξη της επόμενης φάσης.  Ο ΝΟΠ από τη στιγμή που είναι στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στα play offs την ώρα που η ΝΕΠ είναι στην 5η θέση  της βαθμολογίας δίνει μάχη για να μπει και αυτός στα play offs.

ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Αν απορεί κανείς πως οι δύο ομάδες της Πάτρας, κλείνουν παίκτες από το Ιραν, να σας αποκαλύψουμε ότι αμφότερες, πριν απευθύνουν στην συγκεκριμένη  αγορά, πήραν συστάσεις από τον σπουδαίο προπονητή του Ολυμπιακού, Ιγκορ Μιλοβάνοβιτς ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στο Ιραν και γνωρίζει το υλικό της χώρας.