Ηλιόπουλος: «Ντρέπεται και η ντροπή» – Η αντίδρασή του μετά τη δημοσκόπηση της Marc

Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την δημοσκόπηση της Marc

Ηλιόπουλος

«Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…», έφραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι η δημοσκόπηση της Μarc – η πρώτη μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη – τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, προκάλεσαν ακόμα και την αντίδραση του ίδιου του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δημοσιοποίηση αυτής της έρευνας. «ενώ ακόμη γίνονται κηδείες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ενώ δηλαδή ακόμη το θέμα προκαλεί μια συναισθηματική έκρηξη για όλους μας» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ανέφερε μάλιστα πως έχει εκφράσει την ένστασή του και στη διοίκηση του τομέα ειδήσεων του σταθμού.