Ο ΝΟΠ με πρωταγωνιστή τον Ανδρικόπουλο πήρε το ντέρμπι και έμεινε κορυφή

ΝΟΠ

Σε ένα πραγματικό πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα πόλο του ΝΟΠ νίκησε με 8-7 την ΝΕΠ, στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με +4 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, μετά το “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, ο ΝΟΠ προηγήθηκε με 6-4, αλλά η ΝΕΠ εκμεταλλευμένη την αποβολή του Βικάτου, όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πήρε προβάδισμα με 7-6.

Στα τελευταία δύο λεπτά ο ΝΟΠ έδειξε ψυχικά αποθέματα και με κορυφαίο τον Ανδρικόπουλο που σημείωσε 4 γκολ, έκανε το 8-7 και έφτασε στη νίκη παίζοντας καλή άμυνα στα τελευταία λεπτά.

Τα 8λεπτα: 1-0, 2-2, 6-4, 8-7.

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς, Λαμπάτος , Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος, Ανδρικόπουλος 4, Γκότσης , Βικάτος 1, Πασσάς, Βουτσινάς, Σοφός, Τριαντάφυλλος.

ΝΕΠ (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Λυκούδης 2, Καλαμας, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 1, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Καραΐσκος 2, Δραγώνας (κάλυψε επάξια την απουσία του τραυματία Μαυριόπουλου), Τσίπης, Γιαννακόπουλος.