Αίγιο: Μυστήριο με σορό άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα
Υπόθεση θρίλερ με το πτώμα άνδρα που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή στην Αλυκή, Αιγίου.
Αταυτοποίητη παραμένει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αλυκής Αιγίου, το μεσημέρι της Δευτέρας και περισυνελέγη από στελέχη του Λιμενικού, σε κοντινή απόσταση από την ακτή.
Οι έρευνες από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο μέχρι και χθες δεν είχε καταστεί εφικτή η εύρεση στοιχείων ή πληροφοριών που να σχετίζονται με την ταυτότητα του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δεν έχει αναζητηθεί ή δηλωθεί εξαφάνιση ατόμου στις Αρχές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ηλικιωμένο περίπου 70 ετών, ύψους 1,75 με γκρίζα μαλλιά. Φορούσε μαύρη μπλούζα με πορτοκαλί ρίγα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, μαύρη ζώνη και μαύρα παπούτσια με λευκή σόλα.
Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Αιγίου και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το έξυπνο κόλπο με το κουκούτσι αβοκάντο που όλοι πετάμε: Πώς να το μετατρέψετε σε ένα υπέροχο αξεσουάρ κήπου!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η «Κουζίνα Αγάπης» στην Πάτρα δεν κάνει διακοπές ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
