Η ώρα των Νεανίδων της ΝΕΠ

Η ώρα των Νεανίδων της ΝΕΠ πλησιάζει, με τα κορίτσια της πατρινής ομάδας να έχουν αντιπάλους Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΝΕΠ Οι Νεάνιδες της ΝΕΠ ρίχνονται στη μάχη
Ξεκινούν σήμερα οι υποχρεώσεις της ΝΕΠ στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων. Τα «δελφίνια» μετέχουν στον «καυτό» Β΄ Ομιλο της διοργάνωσης (τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης) με αντιπάλους τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Ιουλίου, θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες του Ομίλου (σύνολο 8). Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/7: ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΕΠ (8μ.μ.), Ολυμπιακός-Πανιώνιος (9.30μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/7: ΝΟ Βουλιαγμένης-Πανιώνιος (12μ.), Ολυμπιακός-ΝΕΠ (1.30μ.μ.), Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης (7μ.μ.), ΝΕΠ-Πανιώνιος (8.30μ.μ.).
Η σύνθεση της ΝΕΠ έχει ως εξής: Ευφροσύνη Τσιμάρα, Βασιλική Παπανικολάου, Ελένη Μαυροειδή, Δήμητρα Γκαντη, Αναστασία Μπεκρή, Διονυσία Κουρέτα, Γεωργία Ζαφειράκη, Ελενα Γιαννακοπούλου, Μελιτίνη Καρδόνα, Δήμητρα Κοντάκου, Μαρία Κεπενού, Νικολίνα Μιχαλάτου, Μαρία Σχίζα, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Νικολία Τσατσουρη, Ελβίρα Καίσαρη, Αλεξάνδρα Κρινα.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Σακκαλής και έφορος του τμήματος ο Δημήτρης Σινέμογλου.