Αισιοδοξία στον ΝΟΠ ενόψει Ιωνικού, δεν παίζει ο Ιρανός Μεχντί

ΝΟΠ

Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία την Παρασκευή (19.00) θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play-Offs και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρει τη νίκη και θα κάνει το 1-0.

 

Η ομάδα του Κραβαρίτη με «όπλα» την έδρα, αλλά και το γεγονός ότι ξεκουράστηκε τις προηγούμενες μέρες λόγω της εορτής του Πάσχα θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Το δεύτερο παιχνίδι στην σειρά θα γίνει την Κυριακή στην Αθήνα, όμως επειδή οι «δαίμονες» έχουν το πλεονέκτημα έδρας από την κατάκτηση της  1ης θέσης στην κανονική διάρκεια, αν χρειαστεί να γίνει τρίτο παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην Πάτρα. Θυμίζουμε ότι όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα πάρει και την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα κριθεί η άνοδος.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ YAZDAKHAN

Στο μεταξύ, η πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί τελικά χωρίς τον Ιρανό Μehdi Υazdakhan ο οποίος πρόσφατα αναχώρησε από την Πάτρα και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Όπως λένε οι πληροφορίες πρόεκυψε ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο που δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί και έτσι δεν μπόρεσε να εκδοθεί το δελτίο του Ιρανού από την ΚΟΕ με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή.