Ολα δείχνουν παραμονή για τις γυναίκες του Απόλλωνα

Απόλλωνα

Χωρίς άγχος θα γίνει η 22η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Εθνικής για την γυναικεία  ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών, καθώς ότι και να συμβεί κόντρα στους Αμπελόκηπους, εκτός απροόπτου, θα παραμείνει στην κατηγορία.

 

Ο λόγος είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στα πλει-άουτ της Pre League (τα Βριλήσσια έχουν πλεονέκτημα έδρας με τον Αίαντα) θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα του Νότου και αυτό επηρεάζει και τα δεδομένα στην Α2 Εθνική, όπου κατ΄ επέκταση θα υποβιβαστεί μόνο μία από την Α΄ ζώνη όπου συμμετέχει η ομάδα της Πάτρας.

 

Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο λοιπόν στην Pre League αυτό σημαίνει ότι από τον όμιλο του Απόλλωνα θα υποβιβαστεί μόνο η Αρτεμις και έτσι η ομάδα της Καγιαλή που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας θα ανανεώσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για την περίοδο 2023-24.

 

Στο μεταξύ, με απόφαση της ΕΟΠΕ οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής θα γίνουν όλοι το Σάββατο 22 Απριλίου και στόχος της Πατρινής ομάδας είναι να πάρει τη νίκη ώστε να «αποχαιρετήσει» με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν.