Survivor All Star: Συμβούλιο αποχώρησης απόψε – Θα παραμείνει στο παιχνίδι ο Αιγιώτης Τάκης Καραγκούνιας; SPOILER

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού, μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι θα διασκεδάσουν στο παιχνίδι των δημοπρασιών με τον Acun Ilicali.

Survivor

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στη μάχη για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Η δίψα για νίκη είναι μεγάλη και φέρνει εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων, με πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια, τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού, μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι θα διασκεδάσουν στο παιχνίδι των δημοπρασιών με τον Acun Ilicali.

Στο Συμβούλιο του νησιού για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star τελειώνει εδώ. Ποιος από τους πέντε δεν θα καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο πάρτι της ένωσης;




 

Στον τάκο βρίσκονται πέντε άντρες και ένας εξ αυτών αναμένεται να αποχωρήσει. Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Πάνος Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας περιμένουν να μάθουν τι αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η ομάδα που θα χάσει έναν παίκτη είναι η Κόκκινη και αυτός σύμφωνα με τα τελευταία spoiler αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάνο Κωνσταντινίδη.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλεόν στις επόμενες υποψηφιότητες και υπάρχουν παίκτες που θεωρούνται «φαβορί» να βρεθούν στον τάκο και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι.

Όσον αφορά στους άνδρες, από τα μέχρις στιγμής δεδομένα πιο πιθανό θεωρείται οι επόμενες αποχωρήσεις να περιλαμβάνουν έναν εκ των Νικόλα Αγόρου, Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Στις γυναίκες αυτή που κινδυνεύει περισσότερο είναι η Μελίνα Μεταξά και έπειτα αναμένεται να δούμε τα «μεγάλα» ονόματα να επιστρέφουν στην Ελλάδα.