Αρχαία Ολυμπία: Με δυο εκδηλώσεις υποδέχονται την άνοιξη στα ορεινά
Δύο κεντρικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας για την υποδοχή της άνοιξης τη Δευτέρα 1η Μαΐου.
Δύο κεντρικές, ανοικτές για το κοινό, εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας για την υποδοχή της άνοιξης τη Δευτέρα 1η Μαΐου.
Η κεντρική εκδήλωση, που αποτελεί επί πολλές δεκαετίες παράδοση για την ευρύτερη περιφέρεια της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, θα λάβει χώρα στην Κάπελη, στην περιοχή της κοινότητας Αγίας Τριάδας.
Η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση θα λάβει χώρα στο δρυοδάσος της Φολόης, κοντά στο Κούμανι. Εμποροι και μικροπωλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κεντρική εκδήλωση της Αγίας Τριάδας έχουν τη δυνατότητα -μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή- να αιτηθούν ειδικής αδείας από τον Δήμο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
ChatGPT: Δωρεάν πλέον λειτουργία που μέχρι χθες πλήρωναν οι συνδρομητές
Αρχαία και σύγχρονη Τέχνη στο Μουσείο Πατρών υπό το φως του φεγγαριού
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Apple M6 vs M5: Οι πραγματικές διαφορές του πρώτου επεξεργαστή 2 νανομέτρων
