Ολη η Πάτρα έστειλε μηνύματα αγάπης για την άνοδο του ΝΟΠ

ΝΟΠ

Αυτό που έχει συμβεί από το βράδυ της Κυριακής τόσο με την «βροχή» των συγχαρητήριων ανακοινώσεων, όσο και με τα σχόλια στα social media για την άνοδο του ΝΟΠ στην Α1 Εθνική, είναι απίστευτο και όλους τυς ανθρώπους του αθλητισμού τους έχει κάνει να «φουσκώσουν» από περηφάνια ενώ παράλληλα απέδειξε πόσο μετρά ο ιστορικός όμιλος σε όλη την Αχαΐα.

Η επιστροφή των «δαιμόνων» στα «σαλόνια» του ελληνικού πόλο απέδειξε για μία ακόμα φορά την ξεχωριστή θέση που έχει ο όμιλος στο χώρο του υγρού στίβου αλλά φυσικά και στον πατρινό αθλητισμό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πολλές ομάδες της Πάτρας έσπευσαν να συγχαρούν τους δαίμονες για την επιστροφή τους στην Α1 Εθνική μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Πρώτος άνοιξε τον «χορό» των ανακοινώσεων ο Απόλλωνας και στη συνέχεια ήρθαν πολλές ομάδες οι οποίες απένειμαν τα εύσημα στην ιστορική ομάδα.

Συγκεκριμένα, συγχαρητήρια εξέδωσαν μεταξύ άλλων οι εξής: Απόλλων, Παναχαϊκή (ΠΑΕ και ερασιτεχνική),  Προμηθέας,  ΝΕΠ,  ΕΑΠ, Πάτραι,  Ακαδημία των Σπορ,  Αίολος Αγυιάς, ΠΕΑΚ και αρκετές ακόμα.

ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ , ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η στήριξη του ΝΟΠ δεν σταματά εκεί, καθώς μπράβο έδωσαν πολλοί φορείς όπως ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριακός Γιαννόπουλος αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού ενω συγχαρητήρια εστειλε και ο Βουλευτής Αχαϊάς, Ιάσονας Φωτήλας ο οποίος είναι και μέλος του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, είδαμε σχόλια από την παλιά μεγάλη δόξα του πόλο, τον Δημήτρη Μπιτσάκο – ο οποίος έγραψε: αξίζουν πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους-,  πολλούς παλαίμαχους του πόλο, τον αντιπερειφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και αρκετούς ακόμα.

Αρκετά όμως είναι και τα μηνύματα από ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της πισίνας. Είδαμε συγχαρητήρια από τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Νικο Βετούλα, τον συνεργάτη του και τιμ μάνατζερ των μελανόλευκων Κώστα Ρακιντζή, τον πρώην γενικό διευθυντή της Παναχαϊκής Γιώργο Αποστολόπουλο, τον παλιό προπονητή της Παναχαϊκής, Θόδωρο Πατρώνη, τον προπονητή της Ακαδημίας των Σπορ, Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς  και αρκετούς ακόμα ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το πόλο, αλλά αγαπούν τον ΝΟΠ.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η άνοδος του ΝΟΠ δικαιώνει  και την διοίκηση του ΝΟΠ η οποία το περασμένο καλοκαίρι κόντρα στα όσα έγιναν με την αποχώρηση 6 παικτών-τρεις διεθνείς-, δεν το έβαλε κάτω και κανονικά την κίνηση ματ έφερε στην Πάτρα ένα από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές με στόχο να δουλέψει ώστε να κτίσει ένα δυνατό σύνολο.

Χωρίς πολλά λόγια, τυμπανοκρουσίες και με γνώμονα την δουλειά στη πισίνα από τους ταλαντούχους παίκτες, τα αποτελέσματα δικαίωσαν την διοίκηση και  διέψευσαν τις «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι ο ΝΟΠ θα οδηγηθεί σε διάλυση…