Θεσσαλονίκη: Πάνω από 12 κιλά ηρωίνης σε ρεζέρβα αυτοκινήτου
Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.
Περισσότερα από 12 κιλά ηρωίνης βρέθηκαν σε ρεζέρβα αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, με την ΕΛΑΣ να πραγματοποιεί δύο συλλήψεις.
Στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου έκρυβε ένα ζευγάρι πάνω από 12 κιλά ηρωίνης που επρόκειτο να διακινηθεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό και την 27χρονη Ελληνίδα σύντροφός του.
Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχε πληροφορίες για τη μεταφορά των ναρκωτικών και όταν το όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, με συνοδηγό την 27χρονη, έφτασε στα διόδια των Νέων Μαλγάρων (επί της ΠΑΘΕ), ακολούθησε έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν 25 δέματα – επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό της ρεζέρβας – που περιείχαν συνολικά 12 κιλά και 200 γραμμάρια ηρωίνης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες αποθήκευαν και οργάνωναν τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο πρώτος συλληφθείς, κατά την ίδια ανακοίνωση, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή (κατά συναυτουργία).
Το ζευγάρι όπως αναφέρει το newsbeast.gr, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Δίωξη έφοδο σε σπίτι στο Αγρίνιο, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 92 φυσίγγια και ναρκωτικά
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Μαρουσάκης: 32άρια το Σαββατοκύριακο, μετά αλλάζει απότομα ο καιρός – Πότε πέφτει η θερμοκρασία
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
