Κρήτη: Ποια η κατάσταση της υγείας της 36χρονης που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της

Η άτυχη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της, κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια.

Κρήτη: Ποια η κατάσταση της υγείας της 36χρονης που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της

Σε σοκ παραμένουν οι κάτοικοι της οδού Εργάνης 6 στον Κορώνη Μαγαρά στην Κρήτη από το νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Κυριακής, με θύμα μια 36χρονη γυναίκα.

Ηράκλειο – Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Διασωληνωμένη η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretapost.gr, όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι, καβγάδιζε έντονα στο σπίτι του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και σε κάποια στιγμή ο 36χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτύπησε με 14 μαχαιριές την 36χρονη αρραβωνιαστικιά του στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.  Το ένα παρέλαβε τη σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα και τον άλλο πήρε τον άνδρα ο οποίος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία Αστυνομίας.

Ο 36χρονος έβαλε και φωτιά στο σπίτι, την οποία κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες.

Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Η 36χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη η 36χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ