Ερχεται στην Πάτρα το 1ο All Stars Goalkeepers Camp

Πάτρα

Ενα πολύ ξεχωριστό camp αναμένεται να γίνει στην Πάτρα το τριήμερο 16-18 Ιουνίου και μιλάμε για το 1ο All Stars Goalkeepers Camp με την συμμετοχή τερματοφυλάκων από την Αχαΐα και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών το camp να γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και το γήπεδο Προσφυγικών και θα λάβουν μέρος σπουδαίοι προπονητές και τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από το θέμα των προπονήσεων  στους τερματοφύλακας, θα υπάρξουν και ενότητες  με ομιλίες για την Αθλητική δημοσιογραφία, την Επιστήμη και ποδόσφαιρο, το  Scouting στο ποδόσφαιρο και ενότητα για ιατρικά και θέματα διατροφής.

Οπως ανακοινώθηκε θα μιλήσουν οι εξής προπονητές:

Δημήτριος Κόμπλας, Νικόλαος Κοκοτσής, Κώστας Κυριτόπουλος, Σπύρος Βουκελάτος, Παναγιώτης Καρακίτσος, Θανάσης Παπαπαύλου, Λεωνίδας Κυβελίδης και καλεσμένος θα είναι ο Head GK Coach της ΑΕΚ  Διονύσιος Χιώτης και ο Φερνάντο Μπραντάν που θα μιλήσει για Scouting.  Ακόμα θα μιλήσουν οι τερματοφύλακες Βασίλης Αθανασίου και Κώστας Χρανιώτης.

Στόχος των διοργανωτών είναι η μετάδοση της γνώση και εμπειρίας, η συνεργασία μεταξύ των τερματοφυλάκων καθώς και με τους προπονητές. Η χρήση εγκαταστάσεων πολύ υψηλού επιπέδου. Η βελτίωση της αντίληψής για το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα μέσα από προπονήσεις και ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές. Η συμμετοχή σε αυτό το Camp να μας εμπνεύσει όλους και να μας δώσει κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση των ικανοτήτων μας.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΥΟ «ΔΙΚΟΙ» ΜΑΣ

Στην ενότητα Αθλητική δημοσιογραφία θα μιλήσουν δύο αθλητικοί συντάκτες της «Πελοποννήσου», ο Κώστας Λαμπρόπουλος και Προκόπης Κόγκος οι οποίοι θα αναφερθούν στην εμπειρία τους με το ρεπορτάζ ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Το camp γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣΑ και του Δήμου Πατρέων ενώ  χορηγός επικοινωνίας του camp είναι η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr.