Εκλογές 2023 – Πάτρα: Περιοδεία Ευκλείδη Τσακαλώτου στα εμπορικά καταστήματα – Μοίρασε φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΤΟ

Την αχαϊκή πρωτεύουσα επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Εκλογές

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα, στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα σήμερα το πρωί και συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της πόλης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μπει σε αρκετά καταστήματα, να συνομιλήσει τόσο με τους καταστηματάρχες όσο και τους περαστικούς και τους πελάτες και να μοιράσει φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Εκλογές Εκλογές

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψης του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι το εξής:

12:45 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, πλατεία Γεωργίου Α 25.

Εκλογές Εκλογές Εκλογές

13:30 Σύσκεψη με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της περιοχής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, πλατεία Γεωργίου Α 25

18:30 Περιοδεία στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης με κλιμάκιο του κόμματος

20:00 Ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και οι προγραμματικές αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» στην πλατεία Ντε Μιράντα, μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Εκλογές Εκλογές Εκλογές