Καλοκαιρινό event από τις «Καλλιπάτειρες» με άρωμα Αχαΐας – ΦΩΤΟ

Μουσική εκδήλωση στο Island Art & Taste Residence με άρωμα Αχαΐας.

Καλλιπάτειρες

Αλλη μια μουσική εκδήλωση με άρωμα καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» στο Island Art & Taste Residence.

Η Ηρώ Σαΐα Ξαρχάκου και η εννεαμελής ορχήστρα της έντυσαν μουσικά τη βραδιά και ξεσήκωσαν το κοινό ταξιδεύοντάς το σε νοσταλγικές στιγμές του παρελθόντος.

H Καλλιπάτειρα και πρόεδρος του Σωματείου, Κατερίνα Ναυπλιώτη Παναγοπούλου-σύζυγος του επίτιμου προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας και προέδρου της Magna Marine, Περικλή Σ. Παναγόπουλου- μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» επί 47 συναπτά έτη, σχετικά με την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και την εν γένει δραστηριοποίησή του για την κοινωνική αλληλεγγύη. Αλλωστε ο αθλητισμός έχει αναγνωριστεί ως σημαντικό πεδίο ενίσχυσης της ισότητας των δύο φύλλων καθώς και ενδυνάμωσης του ηγετικού ρόλου των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία.

Τη βραδιά έκανε ακόμα πιο λαμπερή με την παρουσία της η απαστράπτουσα δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Σωματείου Εμυ Λιβανίου. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», καθώς και δεκάδες μέλη του, τόσο από την Αθήνα όσο και από τα παραρτήματά του από όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκαν στηρίζοντας το φιλανθρωπικό του όραμα.

Η μοναδική μουσική βραδιά έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες που με την παρουσία τους τίμησαν το Σωματείο και τους σκοπούς του, όπως ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο διακεκριμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο Γιώργος Τανισκίδης, η Κορίνα Γραφανάκη, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων Συμεών Σιδηρόπουλος, η δικηγόρος Ζανέτ Καλαντζάκου Τσατσαρώνη, η δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Σωματείου Εμη Λιβανίου, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ και γενική γραμματέας του Σωματείου Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Νίκος και η Μάιρα Τσαβλίρη, η Αφροδίτη Πλακιωτάκη, ο δικηγόρος Κώστας Λουκόπουλος, η Χριστιάννα Καίσαρη, η Σοφία Μπιθαρά, η Πέγκυ Φιλίππου, η Μαρίνα Καποπούλου, η συντονίστρια του παραρτήματος Πάτρας Μαρία Μανουσάκη-Μαλιώρη, η Νίνα Λοτσάρη, η Σόφη Χαϊδεμένου, η Ολγα Καραβερβέρη, η  Οδύσσεια Κωνστάντουρα, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ιωάννα Ευθυμίου, η Βάσω Τσίντζου καθώς και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Καλλιπάτειρες

 

Καλλιπάτειρες

Καλλιπάτειρες

Καλλιπάτειρες

Καλλιπάτειρες

Καλλιπάτειρες

Καλλιπάτειρες