ΒΙΝΤΕΟ η Laetitia Casta στο σόου των Jean Paul Gaultier x Julien Dossena – ΦΩΤΟ

Μάγεψε στην πασαρέλα το supermodel των 90’s, Laetitia Casta

Laetitia Casta

Ο Γάλλος Julien Dossena, όπως έχει ανακοινωθεί, είναι ο Creative Director της Rabbane. Συγκεκριμένα, είναι ο πέμπτος σχεδιαστής που προσκλήθηκε να συνεργαστεί με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Jean Paul Gaultier σε μια συλλογή υψηλής ραπτικής, αυτή τη φορά για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023-2024.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην οδό Saint Martin στο Παρίσι καθώς παρουσίαζε τη δουλειά του. Ο Julien Dossena με αφορμή τη νέα συλλογή «απέτισε» φόρο τιμής στον οίκο μόδας εμβαθύνοντας στα αρχεία του γαλλικού οίκου μόδας για να ερμηνεύσει εκ νέου τους κώδικές του.

Ενα πείραμα που αποτυπώθηκε τόσο στη συλλογή όσο και στο ίδιο το fashion show. Η απόδειξη βρίσκεται στο καστ πέντε αστέρων που πραγματοποιήθηκε, συμπεριλαμβανομένης της Laetitia Casta που «ενσάρκωσε» τη συλλογή.

Laetitia Casta

 

Αλλωστε ο Jean Paul Gaultier ήταν ο πρώτος couturier που παρουσίασε το νεαρό μοντέλο στην επίδειξη του Ανοιξη/Καλοκαίρι 1994. Η Γαλλίδα έγινε η μούσα του και εμφανίστηκε επίσης σε ένα από τα πρώτα του σόου υψηλής ραπτικής την Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2000, πριν κάνει πολλές ακόμη εμφανίσεις στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

29 χρόνια αργότερα λοιπόν, η Laetitia Casta περπάτησε στην πασαρέλα για τη σύμπραξη Julien Dossena x Jean Paul Gaultier. Μια επιλογή κάθε άλλο παρά τετριμμένη, με γνώμονα την κοινή καταγωγή των δύο σχεδιαστών. Το σόου έκλεισε με ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα και συνέβαλε στο να γίνει ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα της σεζόν!

 

Laetitia Casta

Laetitia Casta

Laetitia Casta