Η Πάτρα πήρε άριστα εις διπλούν στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Πάτρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα η οποία πήρε άριστα εις διπλούν.

Αφενός στο οργανωτικό κομμάτι όπου όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα για τους 160 αθλήτριες οι οποίες έμειναν ικανοποιημένες με την φιλοξενία. Αφετέρου στο αγωνιστικό μέρος, η Πάτρα συμμετείχε με δύο ομάδες, την ΓΕ Πάτρας και τον ΠΑΟ Φιλία 88 οι οποίες κατέκτησαν μετάλλια.

Η ΓΕ Πάτρας στους τελικούς πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ensample Νεανίδων με τις Β. Σπηλιοπουλου, Αν. Κατσαιτη, Αν. Κατσιγιάννη, Αρχ. Ανδρικόπουλου και Ι. Γιαννόπουλου.

Οι Παγκορασίδες του ΠΑΟ Φιλία 88 κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ensample με τις Ολ. Διονυσίου, Π. Κοτσάυτη, Στ. Κοτσάυτη, Β. Νικολόπουλου κα Αρ. Παπαγεωργίου.

Τους αγώνες διοργάνωσε η ΕΓΟ με την στήριξη της Περιφερείας και του Δήμου Πατρέων και την Περιφερειακή Ενωση ΑΕΣΓΔΕ. Στις απονομές βρέθηκαν ο αντιπερειφερειάρχης, Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο αντιδήμαρχος, Τάκης Πετρόπουλος.