Δύο ξένοι και τρεις έλληνες για τον ΝΟΠ

ΝΟΠ

Σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση του ΝΟΠ βρίσκεται ο νέος προπονητής του ομίλου Γιώργος Ντόσκας ο οποίος προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και φουλάρει για την ενίσχυση της ομάδας.

 

Ο Χιώτης προπονητής έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς παίκτες από την Ελλάδα και μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα ωστόσο έχει διαρρεύσει οι θέσεις που θα γίνει η ενίσχυση.

 

Ο σχεδιασμός μιλά για την απόκτηση ενός φουνταριστού που πιθανότητα θα είναι ξένος και έχουν ήδη υπάρξει επαφές με υποψήφιους. Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί ένας αμυντικός, δύο περιφερειακοί και ενός ακόμα τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Βυθούλκα που αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται ένας από τους παραπάνω να είναι ξένος, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό, αλλά και από τις θέσεις που θα καλυφτούν από την ελληνική αγορά ενώ πρόθεση είναι να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα.

 

Πάντως, στόχος του Γιώργου Ντόσκα είναι η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να κάνει μια αξιόλογη πορεία στην Α1 Εθνική ώστε αρχικά να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια ότι καλύτερο.

 

* Αν και ακόμα είναι νωρίς στις σκέψεις της διοίκησης είναι να δώσει ορισμένα δυνατά φιλικά παιχνίδια στην Πάτρα με σκοπό να «ζεστάνει» και τους οπαδούς του ΝΟΠ.