Πετρόπουλος: «Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα παιδιά»

Πετρόπουλος

Η δημοτική αρχή  ήταν υποστηρικτής της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε με επιτυχία το περασμένο σαββατοκύριακο στην Πάτρα, για πρώτη φορά.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 160 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και η πόλη μας πήρε άριστα τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά, καθώς κατέκτησε μετάλλια.

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, εκτός από την απονομή των μεταλλίων που έκανε στις νικήτριες, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές για «τη μεγάλη στήριξη» του Δήμου στο άθλημα της Γυμναστικής.

Κατά την διάρκεια της απονομής ο Τάκης Πετρόπουλος έκανε σύντομο χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι γονείς των αθλητών και οι παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που βάζετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, βιώνετε  πιο έντονα από τον καθένα την τραγική αλήθεια.

 

Το κράτος ουσιαστικά έχει καταργήσει την ετήσια σταθερή χρηματοδότηση του αθλητισμού από τον κρατικό προϋπολογισμό και μοιράζει αντίδωρα από τα αυξανόμενα υπερκέρδη των στοιχηματικών εταιρειών.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες και με υποχρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος κατά 70% περίπου, η Δημοτική Αρχή της πόλης μας προσπαθεί με έργα και όχι με λόγια να διασφαλίσει την ελεύθερη πρόσβαση όλων των παιδιών στον Αθλητισμό».