Τρία μετάλλια για πατρινούς πυγμάχους στο Μαυροβούνιο

Μαυροβούνιο

Σε μια ακόμα διοργάνωση οι πατρινοί πυγμάχοι σάρωσαν και έδειξαν το υψηλό τους επίπεδο και μάλιστα δεν έμειναν μόνο στις καλές εμφανίσεις, καθώς κατέκτησαν τρία μετάλλια από τα οποία τα δύο είναι χρυσά.

Αναφερόμαστε στο διεθνές τουρνουά «17th international boxing tournament Trophy of Podgorica» που ολοκληρώθηκε χθες στο Μαυροβούνιο και είχαμε την συμμέτοχη τριών πατρινών πυγμάχων, του Λευτέρη Ζουρνατζή, της Βασιλικής Γκολφινόπουλου και της Παναγιώτας Πετρίτση.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Γκολφινόπουλου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλια στα 70kg, ο Λευτέρης Ζουρνατζής την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 48kg και η Παναγιώτα Πετρίτση το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της.

Μαζί με τους πυγμάχους της Παναχαϊκής ήταν και ο πατρινός ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Πλέας ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος.

Αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνική μας Ομάδα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Σλοβενία (15 με 26 Αυγούστου).