O Απόλλωνας πιάνει δουλειά και βάζει πιο ψηλά τον πήχη

Απόλλωνας

Τέλος τα ψέματα για την ομάδα του Απόλλωνα η οποία από σήμερα μπαίνει γήπεδο και πιάνει δουλειά για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, όπου ο πήχης μπαίνει πιο ψηλά στη φετινή Basket League με βάση και με τις κινήσεις που έχουν γίνει.

Οι παίκτης της πατρινής ομάδας το απόγευμα έχουν ραντεβού (18.00) στο γήπεδο του Συλλόγου, στην Περιβόλα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα.

Στην σημερινή πρώτη αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλοι οι παίκτες εκτός από τον Αμερικάνο Ντεσμόντ Ουάσινγκτον ο οποίος θα έρθει αύριο στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι παίκτες που αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό γήπεδο της ομάδας, στην Περιβόλα, είναι οι εξής: Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος , Γάιος Σκορδίλης, Πάνος Φιλιππάκος, Χρήστος Καφέζας, Γιώργος Κογιώνης και Τηλέμαχος Βησσαρίου ενώ από τους Αμερικανούς οι Τι Τζέι Σταρκς, Μάλικ Οσμπορν, Ντιλεινι Μπλέιλοκ και Τζέρεμι Σέπαρντ.

Οπως βλέπουμε η ομάδα του Βετούλα έχει αποκτήσει πέντε ξένους παίκτες ενώ έχει δικαίωμα να αποκτήσει έξι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν η ομάδα θα πορευτεί με αυτούς τους ξένους και ανάλογα των εξελίξεων θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει άλλη κίνηση από την ξένη αγορά.
Από εκεί και πέρα, από αύριο οι παίκτες ανά γκρουπ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη θα αναχωρήσει η αποστολή για τα Καλάβρυτα, όπου και θα μείνει για πέντε μέρες ώστε να γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.