Στην Πάτρα σήμερα Πέμπτη ο Παππάς – Θα προσπαθήσει να πείσει τα μέλη του κόμματος

Ο Νίκος Παππάς θα προσπαθήσει να πείσει πως είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί του κόμματος και έχει δηλώσει πως στόχος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρώσει τον κόσμο από την Αριστερά ως το προοδευτικό Κέντρο.

Πάτρα Με σαφή στόχευση διεύρυνσης ο Ν. Παππάς

Στην Πάτρα θα βρεθεί απόψε στις 8 το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νίκος Παππάς στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την ψηφοφορία της 10ης Σεπτεμβρίου.

Στις 12.15 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος πραγματοποιεί περιοδεία το τελευταίο διάστημα και ο επόμενος σταθμός του είναι το καφέ Multi Star (πλατεία Ρομάντζα, Εξω Αγυιά), όπου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε ανοικτή συζήτηση για τον σχεδιασμό της «παράταξης της νίκης».

Ο Νίκος Παππάς θα προσπαθήσει να πείσει πως είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί του κόμματος και έχει δηλώσει πως στόχος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρώσει τον κόσμο από την Αριστερά ως το προοδευτικό Κέντρο, καθώς εκτιμά ότι η αναδίπλωση στη φωλιά της ριζοσπαστικής Αριστεράς και μόνο, θα ήταν μεγάλο λάθος. Ειδάλλως, το κόμμα κινδυνεύει να οδηγηθεί στην αυτοπεριχαράκωση και στην απομόνωση. Στόχος του είναι να ενισχύσει το κόμμα αλλά και να πετύχει ποσοστά 30-40%, αλλά και φυσικά να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας χωρίς να προσδοκά ότι «θα πέσει η Δεξιά από μόνη της».