Πόρος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Δύο Τούρκοι συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας ,οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο.
Δύο Τούρκοι συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας ,οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο.
Οι άνδρες αρχικά μεταφέρθηκαν στην Μονεμβασιά, όπου εξετάστηκαν, και βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα για να εξεταστούν από την ΕΥΠ.
Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, όταν οι δύο άνδρες κίνησαν το ενδιαφέρον του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, καθώς πετούσαν drone πάνω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι δύο άνδρες φέρονται να επιτηρούσαν τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η υπόθεση πρόκειται να διερευνηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Το Πολεμικό Ναυτικό προχώρησε σε μήνυση σε βάρος τους και έτσι έγινε η σύλληψη τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 5/11: Κριός – Προσοχή στις αυταπάτες στα ερωτικά!
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται στο πλυντήριο
Στήριξη της Περιφέρειας στην πρωτοβουλία του ΕΑΠ για Δίκτυο Βιβλιοθηκών
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
