Οι “Αιγιώτες” Βραζιλιάνοι μιλούν στην “Π”

Αιγιώτες

Οι δύο Βραζιλιάνοι αθλητές του ΑΟ Αιγιαλέων, Γκιμαράες και Φερνάντεζ, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της ομάδας και δείχνουν οτι ο προπονητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος έκανε καλή επιλογή με την απόκτηση τους ανεβάζοντας το επίπεδο του Συλλόγου.

 

Οι Γκιμαράες και Λουίς Σοάρες μίλησαν χθες στην «Π» και αναφέρθηκαν τόσο στις εντυπώσεις τους, όσο και στους στόχους με την ομάδα του Αιγίου στην Pre League, όπου φέτος θέλει κάτι παραπάνω από την παραμονή.

 

Ο Αρούα Γκιμαράες, τόνισε: «Αισθάνομαι χαρούμενος εδώ, η πρώτη μου επαφή με το βόλεϊ ήταν ως παιδί και στην τηλεόραση παρακολουθούσα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Τώρα το να είμαι εδώ και να γνωρίζω αυτόν τον πολιτισμό από κοντά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επίσης, μου αρέσουν οι άνθρωποι γιατί είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν.  Θέλω να παίξω καλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της στην Pre League».

 

Ο συμπατριώτης του Λουις Φερνάντεζ, είπε:  «Θα ήθελα να πω ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και είμαι ενθουσιασμένος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ πολύ για όλη την υποδοχή».

 

Στο μεταξύ, χθες ο ΑΟ Αιγιαλέων έδωσε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Παμβοχαϊκό και οι δύο προπονητές έκαναν δοκιμές.