N. Μανούρας: «Ο Παναιγιάλειος θα είναι στις πρώτες θέσεις»

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Νίκος Μανούρας, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Μανούρας

Εχει ξεσηκωθεί ο κόσμος στο Αίγιο και ζητάει άνοδο βλέποντας τα τελευταία αποτελέσματα του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Οι «μελανόλευκοι» βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχουν βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δείχνουν ότι μπορούν να το παλέψουν μέχρι τέλους.
Ο 33χρονος προπονητής του Παναιγιαλείου, Νίκος Μανούρας, μίλησε στην «Π» για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια.
«Φυσικά και περιμέναμε να έχουμε μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και καλή πορεία, οι δύο πρώτες αγωνιστικές δεν αντικατοπτριζαν την ποιότητα της ομάδας και τη δουλειά που έχουμε βάλει στο γήπεδο, είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες σε εκείνα τα παιχνίδια και ήταν και δύο εκτός έδρας αγώνες.

Επίσης, το ρόστερ της ομάδας δεν είχε συμπληρωθεί μέχρι τότε και υπήρχαν κάποιες φανερές αδυναμίες σε κάποιες θέσεις. Εγιναν οι μεταγραφές που έπρεπε, έδεσαν και τα παιδιά μεταξύ τους παιχνίδι με παιχνίδι και έχουμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου. Εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν είχαμε κανένα άγχος, γνωρίζαμε τι μπορούσαμε να βγάλουμε αγωνιστικά»,
τόνισε ο τρικαλινός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Ο ενθουσιασμός στον κόσμο του Αιγίου έχει μεγαλώσει από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα αλλά και από το ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και από το μέταλλο και την σοβαρότητα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα.

Στόχος είναι να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή και έπειτα να σταθεροποιηθούμε στην πρώτη 4αδα του ομίλου. Από εκεί και πέρα εμείς διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και στην 34η αγωνιστική θα κάνουμε το ταμείο.

Ο τίτλος θα κριθεί στη διάρκεια και στην σταθερότητα που θα δείξουν οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και στο ποιος θα χάσει τους λιγότερους βαθμούς από τις ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία.

Νομίζω ότι φαβορί για πρωτάθλημα είναι η Κόρινθος, η Ρόδος. Δύσκολα θα ακολουθήσουν Παναργειακός, Αστέρας Βάρης και Πανελευσινιακός. Πιστεύω πως και ο Παναιγιάλειος θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις, χωρίς να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα φυσικά».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ιάλυσο: «Με τον κόσμο δίπλα μας και με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει συνεχόμενα η ομάδα πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν η ομάδα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις τον Δεκέμβριο, σίγουρα θα γίνουν 2-3 στοχευμένες μεταγραφές που θα ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο του ρόστερ για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».