Ν. Κορδός στον peloponnisos FM: «Κάνουμε restart στο γυναικείο βόλεϊ της ΕΑΠ»»

Κορδός

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ και προπονητής της γυναικείος ομάδας της ΕΑΠ, Νίκος Κορδός, μίλησε στον peloponnisos FM 104,1 και αναφέρθηκε την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στην ιστορική ομάδα.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης είναι τα εξής:

-«Φέτος η ΕΑΠ επιχειρεί να κάνει ένα restart στο γυναικεία βόλεϊ. Το έχει να κάνει με τις υποδομές μας οι οποίες ήδη έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς εκτός από τις  ακαδημίες, έχουμε ομάδες βόλεϊ Νεανίδων και Κορασίδων. Ήταν ένα κομμάτι που είχαμε μείνει πίσω. Το δεύτερο που είναι επίσης σημαντικό είναι η γυναικεία ομάδα η οποία είχε χάσει κατηγορίες και ήταν ψυχολογικά πεσμένη, όμως με δικά μας κορίτσια και πολύ δουλειά έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια.

 

-«Στην ΕΑΠ προσπαθούμε να δούμε τον αθλητισμό διαφορετικά. Κάνουμε διάφορες δράσεις όπως είναι η ανταλλαγή επίσκεψης με ομάδα γυναικών από την Γερμανία, Σκοπός μας είναι να ανταλλάξουμε εμπειρίες τόσο στον αθλητισμό, όσο και στον πολιτισμό. Προγραμματίζουν Ημερίδα με ψυχολόγους και διατροφολόγους.

-«Η προσπάθεια μας έχει συσπείρωση πολλούς γονείς που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Σημαντική στήριξη και από την διοίκηση της ΕΑΠ είναι κοντά μας και οποία προβλήματα υπάρχουν μας βοηθά να τα ξεπεράσει».

-«Μέχρι στιγμής στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ έχουμε κάνει το 3Χ3 και στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είναι πανάκεια ο στόχος της ανόδου, αλλά αν έρθει θα είναι ευχάριστο. Στην γυναικεία ομάδα έχουμε 4 κορίτσια από τις κορασίδες και Παγκορασίδες».