«Wonka»: Οι Καλλιπάτειρες έστειλαν μήνυμα ζωής -ΦΩΤΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Wonka

Με το ζωοφόρο μήνυμα ότι στη ζωή μας έχει αξία καθετί που μοιραζόμαστε με τους άλλους αποχώρησαν οι εκατοντάδες συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Πάτρας να παρακολουθήσουν την ταινία «Wonka».

Μικροί και μεγάλοι αποχώρησαν από την αίθουσα του σινεμά Οptions της Veso Mare, πλημμυρισμένοι από συναισθήματα.
«Ακόμα και την πιο απλή σοκολάτα όταν κρατάς στο χέρι σου γίνεται ακόμα πιο απολαυστική όταν τη μοιράζεσαι με τους άλλους» ανέφερε η εκπρόσωπος της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» στην Πάτρα Μαρία Μανουσάκη–Μαλλιώρη.

Με την επιλογή της για την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας πέτυχε να στείλει μέσα από το κινηματογραφικό φιλμ τα μηνύματα αγάπης που είναι στο επίκεντρο των εορταστικών ημερών που διανύουμε.

Η δράση αυτή εντάσσονταν στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία. Eτσι, η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού «Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα» του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου Πατρών και του Αθλητικού Σωματείου «Hφαιστος».

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι: ΛΟΥΞ, ΚΡΕΟΣΥΣ, OPTIONS, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Αποστόλη Τέκου και ο Παιδικός Σταθμός «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» .Παρόντες ήταν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και η Γεωργία Ντάτσικα. Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Πατρέων απηύθυνε η Ιουλία Συροκώστα-Σταθοπούλου.

Wonka

Wonka Wonka Wonka Wonka Wonka

Wonka

Wonka