Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Gala της «ΕΛΛΕΑΝΑ»-ΦΩΤΟ

Την εκδήλωση πλαισίωσε η 25μελής παιδική χορωδία της εξαίρετης καθηγήτριας Μουσικής του Ωδείου Μότσαρτ Αμαλίας Αντωνοπούλου.

επιτυχία

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας «ΕΛΛΕΑΝΑ» διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ένα χριστουγεννιάτικο gala στην κατάμεστη αίθουσα του Cafe C Molos τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 με τίτλο: «Ακου την ευχή μου». Την εκδήλωση παρουσίασε και προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών Εφη Αναλυτή, τονίζοντας πως τα Χριστούγεννα ο καθένας μας τα βιώνει διαφορετικά κι η γιορτή αυτή δεν έχει την ίδια σημασία για όλους.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρρευματικού Αγώνα Ν. Αχαΐας, Μάχη Σαλαμαλίκη, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους, έκανε σύντομο απολογισμό του απερχόμενου έτους και ευχήθηκε σε όλους χαρούμενες γιορτές. Ακολούθησαν τιμητικές απονομές σε Κοινωνικούς Ευπαθείς Φορείς, όπως στην πρόεδρο του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αγγελική Στεφανάκη, στην πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, στην πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μαργαρίτα Καραγιώργου, στην πρόεδρο από τη ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ, Βασιλική Γούλα και την εκπρόσωπο του ΙΦΝΕ Αχαΐας Ελένη Δεμερτζή.

Επειτα πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης ευχής και το βραβείο πήρε η Βασιλική Γούλα. Την εκδήλωση πλαισίωσε η 25μελής παιδική χορωδία της εξαίρετης καθηγήτριας Μουσικής του Ωδείου Μότσαρτ Αμαλία Αντωνοπούλου. Τραγούδια ερμήνευσε η καταπληκτική Μιρέλα Κλαμπάνη. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε μια ξεχωριστή χορογραφία από το Καλλιτεχνικό Κέντρο «Εκφρασις» με τίτλο «Μαριονέτα», κλέβοντας τις εντυπώσεις.

ΦΩΤΟ: ΦΑΥΣΤΑ ΦΡΑΝΤΖΗ

επιτυχία επιτυχία επιτυχία

επιτυχία επιτυχία επιτυχία