Κυβερνητικοί κύκλοι για «πρόταση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη για υπουργείο το ‘19»: Λέει… τρέλες

Έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην κυβέρνηση η συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

κύκλοι

Έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην κυβέρνηση η συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος είπε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του η οποία είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Documento, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Από πλευράς πάντως του κυβερνητικού στρατοπέδου, αρμόδιοι κύκλοι σχολιάζοντας απαντούν σκωπτικά πως «λέει τρέλες» αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τέτοια πρόταση στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εν λόγω συνέντευξη προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο στην κυβέρνηση όπως φάνηκε αλλά και στον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης,. Ενδεικτικά, το e-tetradio.gr να αναρωτιέται εάν η εν λόγω «αποκάλυψη» είναι όντως υπέρ του κ. Κασσελάκη. «Το σκέφτηκε καλά ο Μανώλης Καπνισάκης;» διερωτάται σε ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση:

κύκλοι