Η Ενωση άλωσε το Αίγιο, 63-59 τον Αστέρα Τέμενης – Φωτογραφίες/Βίντεο

Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ απέδρασε από το κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου με μια τεράστια νίκη, που την ανεβάζει στον βαθμολογικό πίνακα.

Ενωση Η Ενωση πανηγυρίζει το μεγάλο διπλό
Με ένα σπουδαίο διπλό επιστρέφει από το Αίγιο η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ, καθώς επικράτησε επί του Αστέρα Τέμενης με 63-59 στο φινάλε του α΄ γύρου της National League 2 (11η αγωνιστική). Η ομάδα του Πέταρ Πέτροβιτς επιβεβαιώνει για δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι την αγωνιστική της άνοδο – μετά και την ενίσχυσή της με τους Τζίμη και Κρέμιτς – κι επιστρέφει έτσι στην πρώτη 6άδα του Α΄ Ομίλου με ρεκόρ 6 νίκες και 5 ήττες.
Διαιτητές: Χρ. Γεωργόπουλος-Χρ. Αλεξόπουλος-Βαλουξής. Τα 10λεπτα: 11-22, 23-35 (ημ.), 47-47, 59-63.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Αρης Ξενούλης): Πέτροβιτς 5 (1), Γκάτζιος 11, Βουρνάς 7 (1), Καραγγέλης 8, Σακελλαρόπουλος 8 (1), Τσουλέας 14 (4), Σταθακόπουλος 2, Δούβος 2, Τσινούκας, Μπίρμπας 2.
ΕΝΩΣΗ (Πέταρ Πέτροβιτς): Τζίμης 14 (1), Καραλής 11 (3), Ρουμελιώτης, Πανόπουλος 6, Αργυρόπουλος 14, Κρέμιτς 2, Μπόγρης Λ. 3, Μπαρδάκας 13 (1), Σερέτης.
Ο προπονητής του Αστέρα Τέμενης Αρης Ξενούλης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ενωσης για τη νίκη της. Στο α΄ ημίχρονο η Ένωση ήταν καλύτερη από εμάς. Κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και 16 πόντους παίζοντας πιο ψυχωμένα από την αρχή. Τελικά το ημίχρονο έκλεισε στους 12 πόντους. Στο β΄ ημίχρονο αντιδράσαμε, περάσαμε και 5 πόντους μπροστά στο 33΄ κι εκεί δυστυχώς οποίοι ήταν στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσαν από live streaming είδαν τι συνέβη. Είναι κρίμα οι αθλητές μου να αγωνίζονται εναντίον 8 αντιπάλων στο γήπεδο. Παρόλα αυτά πάλι θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν δεν τραυματιζόταν ο Βουρνάς στην τελευταία επίθεση. Επίσης, καταθέσαμε ένσταση γιατί υπάρχει καταφανέστατη παράβαση κανονισμών στις τελευταίες βολές που εκτελεί ο Γκάτζιος, καθώς στη δεύτερη κι ενώ η μπάλα είναι στο στεφάνι αθλητής της Ενωσης το τραβάει. Θα έπρεπε να μετρήσει η βολή για δύο πόντους. Συνεχίζουμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε στα προηγούμενα. Ο α΄ γύρος, μας βρίσκει με ρεκόρ 6-5. Είμαστε ισόβαθμοι και με άλλες ομάδες στην 6η θέση. Πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά στα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Ενωση Ενωση

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ