Παράδοση-παραλαβή: Ο Λιόλιος τα είπε με Βασιλακόπουλο – Στην Αθήνα ο Μαρλαφέκας

Η αλλαγή σελίδας στο ελληνικό μπάσκετ είναι, πλέον, γεγονός, καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος τα είπε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στο ΟΑΚΑ σε μια άτυπη παράδοση-παραλαβή…

Λιόλιος Γιώργος Βασιλακόπουλος και Βαγγέλης Λιόλιος σε παλιότερη συνάντηση στην Πάτρα

Σε σώμα συγκροτείται σήμερα το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ και απομένει να δούμε τις θέσεις που θα δώσει στους εκλεγμένους ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Στην Αθήνα ταξίδεψε ήδη και ο Κώστας Μαρλαφέκας, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος για να πιάσει δουλειά και να γυρίσει επιτέλους σελίδα το ελληνικό μπάσκετ. «Πρέπει να τρέξουμε, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να προχωρήσουμε δυνατά στην επόμενη ημέρα του μπάσκετ…», δήλωσε ο Κ. Μαρλαφέκας, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την στήριξη των σωματείων και των οικογενειών των νεαρών αθλητών σε σχέση με τα πολλά τεστ που πρέπει να γίνονται, κλπ.

Να σημειωθεί ότι στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, έχοντας συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο. Μάλιστα, ο Γ. Βασιλακόπουλος έμεινε κάτι παραπάνω από μία ώρα στα γραφεία και αποχώρησε περίπου στις 12.30μ.μ., έχοντας ολοκληρώσει την συνάντησή του με τον νυν πρόεδρο. «Υπομονή, επιμονή και κουράγιο» ήταν οι.. ευχές της διαδοχής, με τους δύο άνδρες να συζητούν κατ΄ ιδίαν για αρκετή ώρα. Ο Βαγγέλης Λιόλιος υποδεχόμενος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο του επισήμανε ότι «είναι λίγο περίεργος ο ρόλος του οικοδεσπότη προς εσάς, αφού εδώ ξέρω ότι είναι το σπίτι σας» και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατά την αναχώρηση του επισήμανε ότι «θα είμαι πάντα διαθέσιμος για ο,τιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσω».

Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα γίνει στις 2μ.μ.

Λιόλιος ΛιόλιοςΛιόλιος