Σε ρυθμούς Carnival Fashion street Show η Πάτρα-H Έφη Αναλυτή μιλά στην «Π»

Ξεχωριστά looks, με ιδιαίτερο στυλ και έμπνευση

Carnival

Ένα ιδιαίτερο Carnival Fashion street Show θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.Η κριτική επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού μας καλεί άπαντες να μελετήσουμε και φτιάξουμε το δικό μας ξεχωριστό look, με ιδιαίτερο στυλ και έμπνευση. Δημιουργώντας μοναδικές εμφανίσεις με φαντασία, έντονα χρώματα και πρωτότυπα outfits με mix & match τολμηρούς συνδυασμούς…περίτεχνα κοστούμια, δαντέλες, τούλια βινύλ, εντυπωσιακά καπέλα, γυαλιά, φτερά, μάσκες, αξεσουάρ κ.α.

Carnival

Στόχος του fashion show είναι οι δρόμοι της πρωτεύουσας του Καρναβαλιού, να βάψουν το feed του Ιnstagram και το tik tok, με τα πιο αναπάντεχα, πρωτότυπα και εκκεντρικά Carnival Fashion forward looks, αποδεικνύοντας πως οι πασαρέλες του δρόμου, είναι αυτές που δημιουργούν τα Carnival trends.

Carnival

H πρόεδρος του συλλόγου νέων καλλιτεχνών και μέλος της κριτικής επιτροπής Έφη Αναλυτή δήλωσε στην «Π» τα εξής:

“Εμπνεύστηκα από το Παρίσι την δράση αυτή και σκέφτηκα να κάνουμε λοιπόν ένα fashion carnival που δεν έχει ξαναγίνει ,μια πασαρέλα με καρναβαλικά πρωτότυπα δημιουργίες εκκεντρικές ωραία σύνολα θα είναι κάτι ξεχωριστό για την Πάτρα.Να βάλουν λοιπόν τα πληρώματα φαντασία αν θελήσουν να συμμετάσχουν αλλά να τονίσω πως είναι ανοιχτή πρόσκληση για όλο τον κόσμο .Θα θέλαμε λοιπόν να δούμε χρώμα πολύ πρωτότυπα κοστούμια να ξεχωρίσουμε δηλαδή ωραία looks τα οποία θα βραβεύσουμε και όλας.Αυτή ήταν λοιπόν μια ιδέα μου την αποδέχθηκε με χαρά η επιτροπή και ο Δήμος και αμέσως προχωρήσαμε στην υλοποίηση της .Θα βγεί νεό δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες. Έχουμε ορίσει κάποια σημεία επίσης που θα στέκονται τα μοντέλα για τα φλας των φωτογράφων μια στάση pose δηλαδή ώστε να μπορούμε και εμείς να αξιολογούμε σωστά τους συμμετέχοντες. Εύχομαι πραγματικά να πετύχει και να γίνει θεσμός το Carnival Fashion street show και να εξελιχθεί”

Carnival

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 θα απονείμει τρία βραβεία. Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 Ώρες :11.00 π.μ. έως 12.00μ.Τόπος : Ρήγα Φεραίου από Αγ. Νικολάου μέχρι Ρήγα Φεραίου πριν την Γούναρη.

Carnival