Αγρότες: Σκοπεύουν να ανοίξουν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες πανελλαδικά, με δράσεις που ανάλογα με την περιοχή, έχουν τη δική τους μορφή. Αλλού δυναμική, αλλού συμβολική.
Στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, οι αποκλεισμοί αναμένεται να διαρκούν περισσότερη ώρα πλέον, με τους εκπροσώπους πάντως των αγροτών να λένε πως δεν σκοπεύουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις μετακινήσεις. Οπότε οι αποκλεισμοί αυτοί θα διαρκούν πιθανώς ημίωρα. Ο αποκλεισμός σήμερα Τετάρτη, αναμένεται να γίνει στις 13:15 περίπου.
Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress, αγροτοσυνδικαλιστές απο παραχελωϊτιδα, Τριχωνίδα, Αίγιο, Πάτρα κλπ βρίσκονται σε επαφή μεταξύ τους και ήδη προκρίνεται ως δράση, η μετάβασή τους στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπεύουν να ανοίξουν τα διόδια για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να υπάρχει ελεύθερη διέλευση για τα οχήματα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
Βλέπετε αυτή την πράσινη κουκκίδα στην οθόνη του κινητού σας; Γιατί πρέπει να ανησυχήσετε αν ανάψει ξαφνικά!
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Ποια είναι και τι προκαλούν στον οργανισμό
Αυτά ειναι τα νέα κριτήρια YouTube για να βγάλεις λεφτά ως creator
