Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπουλο
Τι συζητήθηκε.
Αντιπροσωπεία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτού κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα λόγω της θεσμικής σχέσης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών, κατά τα προγενέστερα χρόνια.
Ο πρόεδρος αρχικά, αφού συνεχάρη το Δήμαρχο για την εκλογή του και του ευχήθηκε γόνιμη θητεία, επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τόσο στο συγκοινωνιακό δίκτυο όσο και στο επιβατικό κοινό.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε, επιπλέον, η βούληση για αγαστή συνεργασία και από τις δύο πλευρές, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Στη σύσκεψη, τέλος, συμμετείχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Χρήστος Παπανδρέου (Αντιπρόεδρος), Ευάγγελος Φραράκης (Σύμβουλος) και Ηλίας Οικονομόπουλος (Σύμβουλος).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
