H «βασίλισσα των μεταμορφώσεων»Ηλιάνα Βαλσαμάκη Ξαναχτυπά-Η πατρινή make-up artist μιλά στην «Π»

H Ηλιάνα είναι ένας καλλιτεχνικός «χαμαιλέων» που χρησιμοποιεί το σώμα της ως καμβά πάνω στον οποίο πειραματίζεται, χαρίζοντάς μας στιγμές, όπως αυτή. Η ίδια μοιράστηκε τα σχετικά βίντεο στο TikTok, τα οποία μάλιστα μετρούν ήδη χιλιάδες προβολές.

Ηλιάνα

H «βασίλισσα των μεταμορφώσεων» Ηλιάνα Βαλσαμάκη ξαναχτυπά. Η πατρινή make-up artist μεταμορφώθηκε σε Pennywise, τον φρικιαστικό κλόουν του Stephen King και τρέλανε το διαδίκτυο. H Ηλιάνα είναι ένας καλλιτεχνικός «χαμαιλέων» που χρησιμοποιεί το σώμα της ως καμβά πάνω στον οποίο πειραματίζεται, χαρίζοντάς μας στιγμές, όπως αυτή. Η ίδια μοιράστηκε τα σχετικά βίντεο στο TikTok, τα οποία μάλιστα μετρούν ήδη χιλιάδες προβολές.

Ηλιάνα Ηλιάνα

Ο διάσημος κλόουν Pennywise the dancing clown είναι μία από τις γνωστότερες μορφές τρόμου, αποκύημα του μυαλού του τεράστιου συγγραφέα λογοτεχνίας τρόμου Stephen King, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο ομώνυμο λογοτεχνικό βιβλίο. Παραμένει ένας από τους πιο τρομακτικούς κλόουν της σύγχρονης pop κουλτούρας με τον διεθνή τύπο να τον χαρακτηρίζει «Εναν από τους πιο τρομακτικούς κλόουν που εμφανίστηκαν στη μεγάλη οθόνη». Με αφορμή τη νέα της μεταμόρφωση που τράβηξε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ηλιάνα Βαλσαμάκη δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τα εξής:

«Αφορμή και έμπνευση για την τελευταία μου δημιουργία στάθηκε το καρναβάλι, όπως καταλάβατε… Θεωρώ πως ο κόσμος επιλέγει διάσημους, δημοφιλής χαρακτήρες από ταινίες και γι΄αυτό επέλεξα τον τρομακτικό κλόουν, άλλωστε ο Pennywise από την ταινία “IT “ είναι αρκετά δημοφιλής. Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ εντατικά με τα βίντεο και το TikTok, οπότε έχετε να δείτε από εμένα πολλές ακόμη μεταμορφώσεις… Μ΄αρέσει πολύ να συνδυάζω το μακιγιάζ με την υποκριτική και νιώθω πως με αντιπροσωπεύει αυτό το στυλ δημιουργίας βίντεο. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες δημιουργίες… το υπόσχομαι. Συνολικά μου πήρε η όλη δημιουργία μαζί με τα προσθετικά το βίντεο και τη φωτογραφία συνολικά 8 ώρες. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο, γιατί για να μεταμορφωθείς και να υποδυθείς έναν χαρακτήρα προϋποθέτει όχι μόνο ικανότητες στο μακιγιάζ, αλλά και θεατρικότητα. Οι εκφράσεις, οι πόζες, η κινησιολογία είναι όλα σημαντικά για μια επιτυχημένη μεταμφίεση»

Ηλιάνα