Βρετανία: Το χρώμα της ελπίδας επέλεξαν για την Πασχαλινή λειτουργία Καμίλα, Άννα και Σάρα Φέργκιουσον – ΦΩΤΟ

Ντυμένες στα πράσινα, ένα χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, εμφανίστηκαν στη λειτουργία του Πάσχα η Καμίλα, η Άννα και η Σάρα Φέργκιουσον

Η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και η Σάρα Φέργκιουσον επίλεξαν όλες πράσινο για την εμφάνισή τους στη λειτουργία του Πάσχα στην Αγγλία.

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Εν μέσω της αναστάτωσης από την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον αλλά και του βασιλιά Καρόλου, ο βρετανικός τύπος επισημαίνει πως η επιλογή της βασίλισσας Καμίλα και της πριγκίπισσας Άννας να φορέσουν πράσινο στη λειτουργία του Πάσχα, δεν είναι τυχαία: Το πράσινο συμβολίζει την ελπίδα, αλλά και τα νέα ξεκινήματα, όπως παρατηρεί η Daily Mail. Μαζί με την Καμίλα και την Άννα, πράσινο επίλεξε και η Σάρα Φέργκιουσον.

Η βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, έδεχνε πολύ κομψή με το πράσινο φόρεμα με καπέλο που επίλεξε, ασορτί με μαύρες σουέτ ψηλές μπότες και μια μαύρη τσάντα τύπου clutch.

Η Άννα, Princess Royal του Ηνωμένου Βασιλείου, αδερφή του Καρόλου και η μόνη κόρη της Ελισάβετ, επίλεξε επίσης την απόχρωση του πράσινου, που λέγεται ότι συμβολίζει τα «νέα ξεκινήματα», φορώντας ένα παλτό «ψαροκόκκαλο» με ασορτί καπέλο pillbox, με στολισμό από πούπουλα.

Η νεότερή τους Σάρα Φέργκιουσον, Δούκισσα του Γιορκ, επίλεξε μια πιο τολμηρή απόχρωση του πράσινου, πιο ανοιξιάτικη, φορώντας ένα μπουκλ φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Η Δούκισσα του Γιορκ χρησιμοποίησε ως αξεσουάρ ένα ζευγάρι μαύρα γάντια, μία μαύρη φλοράλ στέκα για το κεφάλι και χρυσά κοσμήματα.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ