Ηττα που μπορεί να στοιχίσει για τον Ατρόμητο Πατρών ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καθοριστικό σημείο η γρήγορη ισοφάριση των φιλοξενούμενων και το δεύτερο γκολ αμέσως μετά από το δοκάρι του Αποστολόπουλου στο 77′

Ατρόμητο

Ηττα που μπορεί να στοιχίσει στη συνέχεια, γνώρισε ο Ατρόμητος Πατρών από τον Παναρκαδικό στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων με 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Η πατρινή ομάδα ήταν καλή γενικά και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, όμως δύο αδράνειες στην άμυνα ήταν αρκετές για να μην πάρει τίποτα στο τέλος.
Καθοριστικό σημείο η γρήγορη ισοφάριση των φιλοξενούμενων και το δεύτερο γκολ αμέσως μετά από το δοκάρι του Αποστολόπουλου στο 77′. Δοκάρι είχε και ο Μπακόπουλος στο 53′, όπως και ο Μιχόπουλος στο 46′ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Στο 33′ μετά από σέντρα του Μαστραντωνάκη, ο Αποστολόπουλος άνοιξε το σκορ, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Στρέμπας με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε για τον Παναρκαδικό.
Στο 81′ ο Μιχόπουλος με απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο στον Τρίγκα για το 1-2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τρίγκας, Μακρής, Παπασπυρόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (85’ Σμυρλής), Αγγελόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αρβανίτης, Μπακόπουλος (67’ λ.τ. Γκότσης).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Κουμπαρούλης, Δαύρος (60’ Κολοστούμπης), Κοπρένκα (74’ λ.τ. Παναγόπουλος), Νάνος, Οπόκου, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (85’ Γιαννακούρας), Σαραντόπουλος (60’ Παπαλάμπρος), Τσακωνάκος.
* Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια:
Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός (13.00).
Ξενοφών Κρεστένων – Θύελλα Αμπελοκήπων (17.00).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναρκαδικός 2 3-2 4
Πανγυθεατικός 1 4-0 3
Θύελλα Αμπελ. 1 2-0 3
Παλληξουριακός 1 1-1 1
Ατρόμητος Π 2 1-4 0
Μιλτιάδης 1 0-4 0
Ξενοφών

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop