Στάση στην Πάτρα για την Έλενα Κουντουρά: Ευκαιρία αμφισβήτησης της ΝΔ οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Καφέ με φίλους ήπιε χθες Μ. Πέμπτη στην Πάτρα η Ελενα Κουντουρά, η οποία έκανε και μια σύντομα βόλτα στον πεζόδρομο

Κουντουρά
Μια σύντομη στάση στην Πάτρα για να πιει ένα καφέ με μερικούς φίλους έκανε χθες το απόγευμα η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια Ελενα Κουντουρά, η οποία από χθες το απόγευμα κάνει μια σύντομη παύση από την προεκλογική περίοδο για μερικές ημέρες με την οικογένειά της στην Αμαλιάδα, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγός της Σαράντης Παπαχριστόπουλος.

Η κ. Κουντουρά είχε την ευκαιρία να βρεθεί για μία ακόμα φορά στην Πάτρα και να συζητήσει σε πιο χαλαρό κλίμα με φίλους της στο καφέ «Σταθμός». Στο περιθώριο της συνάντησης, παραχώρησε δήλωση στην «Π» για το διακύβευμα των ευρωεκλογών αλλά και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ ώστε το αποτέλεσμα να μετατραπεί σε αμφισβήτηση της κυριαρχίας της κυβέρνησης της ΝΔ.

«Στις 9 Ιουνίου δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα, μια μάχη και αναμέτρηση δυνάμεων. Είναι πολύ σημαντικό ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η μοναδική ελπίδα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και τη σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη σε μισθούς αξιοπρέπειας, μείωση κόστους ζωής και καταπολέμηση της αισχροκέρδειας που αιτία είναι αυτή η κυβέρνηση, να δώσει το μήνυμα και να είναι η δύναμη ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και στην Ευρώπη περισσότερα. Να είναι δυνατή η φωνή της Ελλάδας. Προοδευτικές και δυνατές δυνάμεις είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι σημαντικές οι εκλογές και για την Ελλάδα και την Ευρώπη» επισήμανε η κ. Κουντουρά.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την οικονομία της χώρας όσο και την ευρωπαϊκή πολιτική: «Εχουμε πρόγραμμα και για την ακρίβεια και για ένα σταθερό φορολογικό σύστημα δεκαετίας, όπως επίσης και για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ο σύγχρονος ΣΥΡΙΖΑ με τη δυναμική που έχει αποκτήσει, μπορεί να πάει πολύ καλά. Θέλω να είμαι ειλικρινής, στις εκλογές θέλω πάντα τη νίκη, αλλά είναι σημαντικό να μας δώσει ο κόσμος τη δύναμη να μπορούμε να τον υποστηρίξουμε. Στην Ευρώπη, οι 8 στις 10 αποφάσεις έρχονται και ενσωματώνονται στο εθνικό μας Δίκαιο και επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας, δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι προνόμιο και ευθύνη».