Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης ο Νίκος Δένδιας
Ο κ. Δένδιας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το Επιτηρητικό Φυλάκιο Στρογγύλης, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
Δίπλα στους κληρωτούς και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ,Νίκος Δένδιας ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης.
Χθες Μεγάλο Σάββατο ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή.
Ο κ. Δένδιας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το Επιτηρητικό Φυλάκιο Στρογγύλης, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Ο Υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στην πατρίδα.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Ρω, όπου ευχήθηκε επίσης στα στελέχη και τους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτό.
Κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω», Δέσποινας Αχλαδιώτη.
Ο κ. Δένδιας μετέβη εν συνεχεία στη Μεγίστη, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νίκος Ασβέστης και θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λαθρεμπόριο NVIDIA chips προς την Κίνα παίρνει τεράστιες διαστάσεις
Οι Babo Koro στο «Πάρκο Ειρήνης» του Πανεπιστημίου Πατρών
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Skydance θα λέγεται ο νέος κολοσσός των Paramount και Warner Bros
Πάτρα: Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο Κωνσταντοπούλειο ΦΩΤΟ
