Survivor Spoiler: Αποχωρεί οριστικά ένα από τα φαβορί

Ένταση στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor

survivor

Την Κυριακή, σε ένα έκτακτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες όσα θα αλλάξουν στο Survivor, ενώ στον αγώνα για την πρώτη ασυλία οι Κόκκινοι έχασαν και η Δώρα Νικολή βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Απόψε ένα από τα μεγάλα φαβορί θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε την παίκτρια να λυγίζει και να αμφιταλαντεύεται για το αν αντέχει να παραμείνει στο Survivor ή αν θα ήθελε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler, η Σταυρούλα Χρυσαειδή το πήρε απόφαση και αποχωρεί οριστικά από το Survivor. Έχει πάει ήδη στο ξενοδοχείο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή φαίνεται να είναι κυρίως ψυχολογικοί, αλλά συνέβαλαν και κάποιοι τραυματισμοί που την είχαν αφήσει εκτός αγωνισμάτων.

Ένταση στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν σήμερα (13/5) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως φαίνεται και από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει ένταση στην Κόκκινη ομάδα, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Χριστόφορος Ταξίδης θα λογομαχήσουν. Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα