Ανδρουλάκης από Φλώρινα: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της απόλυτης ανευθυνότητας

Μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις εκλογές της 9ης Ιουνίου σημείωσε, πως “έχετε πολλούς λόγους αυτή τη φορά να στηρίξετε την παράταξή μας για σοβαρή αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή αλλά και για ισχυρό κοινωνικό κράτος δικαιωμάτων για μια Ευρώπη πιο δημοκρατική, την Ευρώπη των λαών και όχι την Ευρώπη των ισχυρών”.

Ανδρουλάκης

“Άκουσα να λέει ο κύριος Μητσοτάκης, χθες ότι βρήκε λύση για την ακρίβεια θα στείλει λέει μία επιστολή στην κυρία Φον ντερ Λάιεν για να κινητοποιήσει κάποια κάποιος μηχανισμούς αντιμετώπισης των υπερκερδών των πολυεθνικών. Να σας πω με απόλυτη ειλικρίνεια δεν είχα ακούσει ποτέ τόσα χρόνια στις Βρυξέλλες ότι υπάρχουν θεσμοθετημένοι τέτοιοι μηχανισμοί”, τόνισε από τη Φλώρινα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην ακρίβεια, υπογραμμίζοντας πως “σας λέει λοιπόν ότι θα λύσει το πρόβλημα της ακρίβειας τα επόμενα χρόνια δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της απόλυτης ανευθυνότητας”.

Σημείωσε, ακόμα ότι “δεν υπάρχει κανένα όραμα από τη σημερινή κυβέρνηση για την ανάπτυξη της χώρας. Το μόνο που υπάρχει είναι το βλέμμα του κυρίου Μητσοτάκη στην κάλπη των εκλογών. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την επόμενη μέρα των ευρωπαϊκών εκλογών για την μείωση των ανισοτήτων και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις εκλογές της 9ης Ιουνίου σημείωσε, πως “έχετε πολλούς λόγους αυτή τη φορά να στηρίξετε την παράταξή μας για σοβαρή αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή αλλά και για ισχυρό κοινωνικό κράτος δικαιωμάτων για μια Ευρώπη πιο δημοκρατική, την Ευρώπη των λαών και όχι την Ευρώπη των ισχυρών. Αυτή είναι η παράταξή μας αυτό το σχέδιο υπηρετούμε τώρα και πολλά χρόνια. Ήρθαμε ανανεωμένοι, αλλά γνωρίζοντας ότι πληγώσαμε τον λαό και δεσμεύομαι και εδώ από τη Φλώρινα, εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε ξανά ποτέ. Το πολιτικό ήθος και οι αγωνίες του λαού θα είναι η καθημερινή μας προσπάθεια”.

Πηγή: ertnews

Διαβάστε επίσης:

 

Μενίδι: «Χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη», νέες αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: 63 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης από σχολικά γεύματα BINTEO

Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στη Βόρεια Μακεδονία: Αν δεν γίνει σεβαστή η Συμφωνία των Πρεσπών ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός

Καιρός: Πού έφτασε τους 37,6 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης