Στο Bolivar τα Καλλιστεία «Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024»

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία καλλιστεία στο Bolivar Beach Club, με τη σφραγίδα του αεικίνητου Νίκου Μπάμπαλη.   

Καλλιστεία

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία καλλιστεία στο Bolivar Beach Club, με τη σφραγίδα του αεικίνητου Νίκου Μπάμπαλη.   

Καλλιστεία

Δημήτρης Αλεξάνδρου,Μαρία Γαβριηλίδη,Νίκος Μπάμπαλης

Παρουσιαστής της βραδιάς το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου που έκλεψε την παράσταση με τις ατάκες του και έδωσε μια λαμπερή νότα στη βραδιά! Μια βραδιά που είχε και μουσική, χορό και τραγούδι, με τους Ακη Δείξιμο, Ελένη Γρίβα και Αγγελίνα Κουτσουράκη να ξεσηκώνουν με τις επιτυχίες τους από τους καλεσμένους μέχρι τα μέλη της κριτικής επιτροπής, την οποία αποτελούσαν μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, οι παίκτριες του φετινού «Survivor» Χρύσα Χατζηγεωργίου και Αναστασία Τσέρου, αλλά και ο PR manager Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Καλλιστεία

Νίκος Μπάμπαλης ,Βίκυ Πετεινάρη

 

Πρωταγωνίστριες, όμως, της βραδιάς ήταν τα πανέμορφα κορίτσια που διαγωνίστηκαν για τους τίτλους, με τη μεγάλη νικήτρια, την Καλαματιανή Βίκυ Πετεινάρη, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, να φορά το στέμμα της βασίλισσας της βραδιάς, κερδίζοντας τον τίτλο Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024. Επίσης, υπήρξαν και ευρηματικοί τίτλοι ομορφιάς, όπως για παράδειγμα Miss Ωραία Μάτια Ελληνικά, και ο τίτλος που ξεχώρισε ήταν Miss top model.gr, τον οποίο κέρδισε η βολεϊμπολίστρια Μαρία Πετεινάρη, αδελφή της μεγάλης νικήτριας της βραδιάς.

Καλλιστεία

Άκης Δείξιμος με διαγωνιζόμενες

Η φετινή διοργάνωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία «I am not a doll project», περνώντας το μήνυμα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας των γυναικών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Αιμιλία Βόντος, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ειρήνη Στεριανού, η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και την Εύη Βατίδου.

Καλλιστεία

Η Σταρ Ελληνική Ομορφιά, η Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία και… ένας καινούριος τίτλος «TopModel.gr»: Η Μαρία Πετεινάρη