Εκλογές ΕΠΟ: Μόνο Γκαγκάτσης ή και Ντογιάκος;

Είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η πλευρά της ΑΕΚ ψάχνει ένα ισχυρό πρόσωπο να τεθεί απέναντι στον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ντογιάκος

Ολο και εντείνονται οι φήμες που θέλουν και δεύτερο πρόσωπο να καταθέτει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ μετά τον Μάκη Γκαγκάτση.

Είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως η πλευρά της ΑΕΚ ψάχνει ένα ισχυρό πρόσωπο να τεθεί απέναντι στον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το όνομα που έχει κυκλοφορήσει είναι του Ισίδωρου Ντογιάκου!
Ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο, έχει όμως έρεισμα στην κυβέρνηση και σε ισχυρούς επιχειρηματίες, όπως είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος  – σύμφωνα με δημοσίευμα του sport-fm – συναντήθηκε με τον κ. Ντογιάκο!

Οσο «βαρύ» είναι ένα όνομα, τόσο πιο δύσκολο είναι να πειστεί, καθώς τέτοια πρόσωπα θα πρέπει να είναι 100% σίγουρα για την τελική έκβαση πριν αποφασίσουν να μπουν σ’ αυτή τη διαδικασία.
Ηδη, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα ονόματα των υποψηφιών της παράταξης Γκαγκάτση, που μάλλον θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο. Απ’ ότι φαίνεται, θέμα προκύπτει και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της ΕΕ, Αγγελο Δανιήλ.
Αν ο μοναδικός υποψήφιος είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, τότε πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος ο Δανιήλ, όμως αν κατέβει και ο Ντογιάκος, φέρεται να είναι ένας από τους υποψηφίους.

Αυτό, που πάντως, προκύπτει γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον η συμμαχία ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές με τον Δικέφαλο του Βορρά να κινείται αυτόνομα και να έχει ήδη επικοινωνήσει με πολλές Ενώσεις.
Την Πέμπτη λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ενώ οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.