Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξαλλος μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Super Κικής

Στη δικαιοσύνη κατά της Super Κική προσέφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου , ωστόσο, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει απορρίφθηκαν.

Έξαλλος

Στη δικαιοσύνη κατά της Super Κική προσέφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου , ωστόσο, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει απορρίφθηκαν.
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την απόφαση του δικαστηρίου λέγοντας ότι ουδέποτε έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η σεξουαλικότητά του, καθώς ο ίδιος θίχτηκε από το βίντεο της Super Κικής.

«Δεν είναι καλή μέρα για την δικαιοσύνη. Είναι μια σκοτεινή μέρα. Αισθάνομαι από το πρωί πολύ βαθιά πληγωμένος, απογοητευμένος, ανακουφισμένος που έφυγα από την Ελλάδα μετά από 15 χρόνια και είμαι στην Κύπρο ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», ανέφερε η Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

«Άκουσα απερίφραστα τον δικηγόρο της άλλης κυρίας αυτής να λέει πριν λίγο ότι εγώ έδωσα δικαιώματα και υπονόησα κατά καιρούς με τις δηλώσεις μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος είτε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου, ντροπή του. Ουδέποτε και το δηλώνω χωρίς να ανέχομαι επ’αυτού όλα αυτά τα χρόνια τα 34 μου που είμαι τώρα, είπα ή δήλωσα ή έκανα κάτι το οποίο να δίνει το δικαίωμα να θίγει τον εαυτό μου δημόσια ή να λέω κάτι», ήταν τα λόγια του.

Όπως είπε έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα που του έδιναν συγχαρητήρια για το γεγονός ότι τα «έβαλε» με τη Super Κική.

 

Στη συνέχεια ο Κύπριος πρόσθεσε: «Είναι ντροπή τώρα να ερχόμαστε και να λέμε τέτοια πράγματα μετά από μια απόφαση που μακάρι να μπορούσα να σας πω αναλυτικά τι παίχτηκε εκεί μέσα. Γιατί εγώ δεν ήμουνα τα μέσα και τα έμαθα εκ των υστέρων από τη δικηγόρο μου. Η Ιλάειρα με χρειάζεται δίπλα της κι αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

 

Οπως ανέφερε δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα συνεχίσει την καταγγελία…. «Θα γίνει καταγγελία για αυτή την απόφαση να ξέρετε προχωράμε. Δεν την δέχομαι όχι για μένα, νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου την γυναίκα και το παιδί μου αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα χθες και μου είπαν “μπράβο επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να τα βάλει μέσα το κορίτσι θίγει κατά καιρούς ηθικές, ανθρώπους, υπολήψεις οικογένειες χωρίς κανένα μετρό και όριο”. Είναι μαύρη μέρα πραγματικά και επικίνδυνο για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά».

Πρόσθεσε μάλιστα σε ιδιαίτερα έντονο ύφος… «Αμφισβητείται η σεξουαλική μου ταυτότητα χωρίς να δηλώσω κάτι άλλο, το ότι αμφισβητείται ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού μου».

 



 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκδόθηκε στις ΗΠΑ και συνεργάζεται ο Πατρινός Νίκος Μπογονικολός

Καιρός: «Καμίνι» η Δυτική Ελλάδα σήμερα, ποιες περιοχές θα «ψηθούν», πότε θα δροσίσει

Πανελλήνιες 2024: Δείτε τα θέματα που «έπεσαν» στα μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ

Ευρωεκλογές 2024: Δωρεάν διέλευση στα διόδια, ποιους αφορά

Τραγικό δυστύχημα στο Ίλιον: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό