MasterChef 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή και η αφιέρωση, τα κλάματα της Χριστίνας

Μεγάλος νικητής ο Λευτέρης. Η Χριστίνα από τη Λεμεσό στη 2η θέση.

MasterChef

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος κατέκτησε επάξια τον τίτλο του Έλληνα MasterChef, κόβοντας πρώτος το νήμα του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της κορυφής, -την οποία διεκδίκησε μαζί με τη Χριστίνα- μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου

Αρχικά περιέγραψε τα συναισθήματά του τώρα που επιτέλους κατάφερε να πετύχει τον στόχο του: «Είμαι ενθουσιασμένος, δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω».

Ο θείος του δεν πρόλαβε να τον δει να σηκώνει το τρόπαιο, καθώς έφυγε από τη ζωή την ημέρα του τελικού. Ο 30χρονος διαγωνιζόμενος μόλις έγινε γνωστό το τελικό αποτέλεσμα, τού αφιέρωσε τη νίκη του, πράγμα που θέλησε να επαναλάβει και στις πρώτες του δηλώσεις: «Θέλω να ξαναπώ ότι αφιερώνω τη νίκη στον θείο μου τον Πάκη,  ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, παρακολοθούσε όλη τη διαδικασία που περνούσαμε, με στήριζε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Λευτέρης.

 




Τα κλάματα της Χριστίνας μετά τη νίκη του Λευτέρη

Η Κύπρια διαγωνιζόμενη που έφτασε με το σπαθί της στον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, καθώς ήρθε πολύ κοντά πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Η Χριστίνα λίγα λεπτά, αφότου συνειδητοποίησε την ήττα της, ξέσπασε σε λυγμούς με τη μητέρα της που ήταν στο πλατό να την παρηγορεί, παίρνοντάς τη μια μεγάλη αγκαλιά.

Η ίδια μπορεί να μην έκοψε πρώτη το νήμα, ωστόσο μπήκαν στην τσέπη της 30.000 ευρώ ως δεύτερη φιναλίστ, ενώ είχε πάρει ακόμα 20.000 ευρώ, επειδή κέρδισε το Silver Award.