Χανιά: Χειρουργείο για τον 19χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο ,παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Στη ΜΕΘ του Γ. Ν. Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 19χρονος που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Βάμο Αποκορώνου.

Χανιά

Στη ΜΕΘ του Γ. Ν. Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 19χρονος που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Βάμο Αποκορώνου.

 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα, που μίλησε στο creta24.gr, ο νεαρός είναι πολυτραυματίας, φέρει σοβαρά τραύματα στο κρανίο, στο θώρακα και στα άκρα. Το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων στα άκρα του και η κατάστασή του είναι σταθερή.

 

«To περιστατικό αντιμετωπίστηκε από τους γενικούς χειρουργούς, ορθοπεδικούς χειρουργούς, αναισθησιολόγους και το προσωπικό του ΤΕΠ. Έγιναν όλοι οι απεικονιστικοί έλεγχοι, διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του μηρού και της πηχεοκαρπικής και επανεισήχθη στην ΜΕΘ για παρακολούθηση. Η κατάστασή του είναι σταθερή», ανέφερε χαρακτηριστικά στο creta24.gr, ο κ. Μπέας.

 

Πώς έγινε το τροχαίο στα Χανιά

Υπενθυμίζεται, ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 και μισή το απόγευμα της Δευτέρας, στον δρόμο από τον Τσιβαρά προς τις Καλύβες όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό, και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

 

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

 

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών που απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Χανιά Χανιά Χανιά

 

Διαβάστε επίσης:

6ημερη εργασία: Εφαρμογή από 1η Ιουλίου, προϋποθέσεις και αμοιβές, ποιους αφορά

Λύτρας: «Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος με τις γυναίκες», από την υπεράσπιση θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγού του

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για υπόθεση Λύτρα: Αντιδράσεις για τις πειθαρχικές ενέργειες του Άρειου Πάγου

Κούγιας για υπόθεση Λύτρα: Η παραδοχή της πράξης του έχει ανδρικά χαρακτηριστικά, τι είπε για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε

Ζεστός ο καιρός και σήμερα, η πρόγνωση μέχρι και το Σάββατο